"Madklubben"


    Madklubben starter d. 20. okt. 2014
kl. 17-19.45

Det foregår på Hyltebjerg Skole, Hanstholmvej 10, lokale:Hjemmekundskab 33

Underviser(e) er Lene Rimmer Jensen

Kurset er på 21 lektioner

Om tilmelding og priser klik her.
 
 

Undervisningen vil tage udgangspunkt i "De 10 kostråd", hvor vi på de enkelte undervisningsgange tager udgangspunkt i et eller flere af rådene og laver mad herefter.

Herudover vil vi snakke om små praktiske rå om hvordan man kan indføre ændringer i hverdagen, uden at det kommer til at virke uoverkommeligt og der skal selvfølgelig være masser af tid til socialt samvær og til at tage udgangspunkt i og snakke om den enkeltes problemstillinger.

Der vil altid blive lavet mad med årstidens grøntsager, så det er noget man kan få i alle butikker og til billige penge. De enkelte råvarer vil blive gennemgået: hvad kan de ellers bruges til og hvordan skal de opbevares og tilberedes. Vi vil også snakke om evt. alternativer, hvis de er udsolgt den dag man står og skal bruge dem, eller hvis man vil lave retten når det ikke lige er sæson.

Lektionerne vil forløbe som følgende: De første ca. 20 minutter vil der være undervisning og oplæg til dagens madlavning.

Herefter går vi i gang med maden, hvor der vil blive rig mulighed for at snakke og holde pauser.

I den sidste lektion vil vi spise sammen og snakke om maden og dagens lektion og til sidst hjælpes vi ad med oprydning og opvask.

Der skal påregnes udgifter til råvarer på kr. 50,00 pr. mødegang

 


Opdateret d. 11.10.2014