James Prices opskrift på Spansk Frittata


   

Til 4 personer

1 stort løg
2-3 fed hvidløg
1 grøn, 1 rød og 1 gul peber
ca. 20 cm. chorizo-pølse, gerne picant - altså lidt krydret
6 æg
2-3 sksp. olivenolie
Lidt revet gruyere eller emmentaler.

Skræl løget og hvidløg og hak det ikke alt for fint.
Rens peberfrugterne og skær dem i tern på ca. 1x1 cm.
Flæk pølsen og flæk yderligere de to halvdele.
Skær derpå de aflange stykker ud i små bidder på ca. 1 cm.
Varm olien op på en pænt stor pande, som ville passe til en æggekage til 4 personer.
Svits løget og hvidløg og kom derpå tern af peberfrugt og chorizopølse på panden.
Lad det hele stege roligt sammen i 10 minutters tid, til peberfrugterne er møre.
Pisk æggene sammen og hæld dem på panden.
Dæmp varmen og steg æggekagen til den kun er ganske lidt flydende på overfladen.

Drys med revet ost og stik panden ind i ovnen med grillelementet tændt til osten er smeltet og har taget lidt farve.
Server med lidt godt brød, lidt frisk salat og et glas landlig spansk rødvin.

Med venlig hilsen
James Price


(sign. på Ældredagen 2010 og gengivet med James Prices tilladelse)


 Til Ældredagens forside

Opdateret d. 3.1.2011