Fastelavnsoptog
i Vanløse 2009

lørdag den 21.februar
kl. 11.30 fra Vanløse Torv
 
 
Så bliver det igen rigtig fastelavn i Vanløse ...........
 

TRYLLEHAVEN overrasker med endnu et spektakulært
FASTELAVNSOPTOG gennem Vanløse.

Med i optoget er vi stolte af at kunne fremvise æslerne Bella, Monty og Else samt mange andre besynderlige skabninger og skabagtigheder.

Gadefesten starter LØRDAG DEN 21. FEBRUAR KL. 11.30 på Vanløse Torv, hvor Museum Fabula afholder ÆSELPRINSESSEKÅRING.


Årets æselprinsesse vil blive kronet og hyldet fra en æseltrukken karet gennem optoget - akkompagneret af et forklædt orkester bestående af "Slagkraft", elever af "Comedia school" og lokale artister og musikere.
    


Optoget går gennem Jernbane Allé; så kom ud af hullerne i fuld forklædning og tag del i løjerne når langkålen er ved at være på sit sidste og vi kalder foråret til byen med et optog, der skal huskes længe efter.

"Når vi kårer årets æselprinsesse, er det en hyldest til den sagnomspundne kong Midas, der fra sin åbne karet lod sine store æselører flagre i vinden og dermed afslørede sin store hemmelighed - det der så længe havde været usagt - som alle alligevel vidste! Og det er en hyldest til alle dem, der tør gøre det samme; lade de offentlige hemmeligheder komme for en dag og blive udråbt så alle kan høre det."


Årets æselprinsesse bliver indrømmelsernes prinsesse, de erkendte fejltagelsers prinsesse - en jubelprinsesse med de smukkeste ører over dem alle.


MUSEUM FABULA er et kunstner- og artistnetværk for iscenesættelse af fortælling og levende kultur. Vi indtager eller skaber rum, der får historierne til at leve og vokse vildt, blive til oprør og nærvær, forvandling og fællesskab, begyndelse og slutning og alt der imellem.

Prinsessekåringen er støtte af Kbh. kommunes pulje "snabslanten"- www.snabslanten.dk/

Se mere om TRYLLEHAVEN her.

Opdateret d. 1.6.2009